Yoghurt-halvanaise vissaus

Fris sausje op basis van yoghurt en halvanaise met rode ui, augurken, citroen en peterselie om te serveren bij vis, zoals lekkerbekjes.

Ingrediënten Materialen
  • 100 gram magere yoghurt
  • 100 gram halvanaise
  • 1 rode ui
  • 2 augurken
  • 1 el citroensap
  • 1 grote steel verse peterselie

Bereidingswijze

  1. Doe de yoghurt en halvanaise in een mengkommetje.
    Snipper de rode ui fijn en voeg toe.
    Snij de augurken in kleine stukjes en voeg toe.
    Pers een halve citroen en voeg 1 el citroensap toe aan het sausmengsel.
    Knip of snij de peterseliesteel fijn en voeg toe.
    Je kunt nog een snuf peper toevoegen, maar dit is niet nodig.
  2. Goed roeren en klaar is het frisse vissausje.

Variatietip

  • Voeg ½ tl peper toe.
  • Voeg een teentje gesnipperde knoflook toe.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s